Sinds tijden bespreken Michiel Berkel en William Penn meerdere malen per week de stand van de economie. In 2022 besloten zij om deze meetings op te nemen en  de gesprekken in vorm van een podcast te publiceren.

William Penn

William Penn is een strateeg en serieel entrepreneur. Penn heeft een achtergrond in bedrijfskunde en informatica en houdt zich sinds 2000 bezig met aandelen en economie. In 2007 starte Penn een blog over de huizenmarkt en voorspelde daar de huizenmarkt crash van 2008. Penn is specialist in nieuwe technologie en de impact op bedrijven en hun toekomst. Pen was onder meer oprichter van een van de eerste muziekvideo platformen van het internet en verkocht recent zijn bedrijf Music in Brands dat het mogelijk maakte om muziekvoorkeuren van marketingdoelgroepen te analyseren via social media.

Michiel Berkel

Michiel Berkel studeerde Geschiedenis en Toneelregie aan de Theaterschool in Amsterdam. Al op de middelbare school was hij de oprichter en voorzitter van de Beleggingsclub. In de negentiger jaren van de vorige eeuw, woonachtig in Californië USA, was hij één van de eersten met een Internet-advies website voor beleggers genaamd: “The Happy Stockpicker”. Zijn hobby en passie is tot op de dag van vandaag het permanent zoeken naar interessante en kansrijke beursgenoteerde bedrijven. In zijn werkzame leven is Berkel filmdistributeur. Als specialist op het gebied van de audiovisuele media handelt hij met zijn bedrijf Comart Films over de gehele wereld in licenties van speelfilms documentaires en televisieseries.